GLAD PÅSK! ;D <3

Idag är det påskafton!! Glad påsk på er!!

Har firat det med Hääärliga färger i hemmet, påskfjädrar i gult, grönt, lila, rosa, röd och blå! Super färgglatt!
Påskägg som alltid, fyllda med godis i! Haha ;D


Hur har Ni firat påsk? Kommentera!

Ses!


Dagen, Pez & Påsk ❤❤

Hej!! För ca 2 h sen, var jag i centrum ;D inget speciellt med Det haha! ;D Nu är jag hemma, skriver detta inlägg och äter.. Pez!! Haha! Långe sen jag åt, typ 3 år sen ;) så det var ju kul! Tycker att Pez har så fina färger, som dessutom passar nu till påsken och våren! Riktigt kul! Plus att nu äter jag de gula Pez'en, haha tyckte de passade med påsk :D


Härnäst på bloggen kmr skal 5 av 6 komma efter detta inlägg, så vi hörs! ❤ :-)


Skal 4 av 6! ;)

Detta skalet är för både fram- och baksidan! ;D Tummen upp!
De täcker jättebra, och är i färgen rosa! Tiiipsar stooort!
Skalet kostade 199 kr, köpt på Kjell & Company :)


Dagen! ❤

Hej! Idag har det vart som vanligt, haha! Kommit hem för en stund sen och kollar på TV! Längtar tills det blir påsk, vilket innebär påskloooov! Känns som om sportlovet bara var för 1 vecka sen eller nåt, vad tycker ni? ;D
Ska vara hemma under påsken, så kommer komma mkt inlägg! Kanske en giveaway, om ni nu vill ha det? Kommentera! <3
Påsklov innebär ju oxå inga uppgifter, haha! Men kommer slappa! Nej skoja haha, men kommer ha jättekul!

Vad ska ni göra på påsken?Kommentera oxå!!! :D



Jag ska snart göra skal 4 av 6, så höll ögonen öppna!

Ses!


Have a mint ❤

❤❤


Söndag + iphone skal

Hej!! Vaknade för en stund sen, sitter framför datorn och Skeiver detta inlägg på IPaden ;) Idag = Söndag :) har ingen aning om vad planerna blir idag, får faktiskt återkomma om de! Vad ska Ni göra idag? ;D kommentera!


Jag ska snart göra skal 4 av 6! Kmr upp snart!


Vi ses <3


Skal 3 av 6 ❤❤❤

Detta skalet är inte hårt, men inte heller mjukt. De e typ liiite gummi-hårt haha!! Men de e lila, och motivet på skalet e typ diamanter! Tyckte först att de såg ut som choklad bitar haha! Men detta e ett av mina favvisar, tipsar stooort! De täcker mobilen bra! ;D

Detta köpte ja, 3 st för 149kr (som ja sa i förra inlägget!) men annars kostar de 79 kr om man bara vill köpa det!

Och detta e ju till IPhone 5, men de finns säkert liknande för IPhone 3, 3GS 4, 4S osv! De går säkert att köpa på internet oxå! Detta e köpt på Kjell & Company ;)

Här kmr bilder på skalet! ❤


Skal 2 av 6 ;)

Detta skalet är en stoooor favorit!! Detta skal är 3D aktigt, vilket innebär att om man rör skalet fram o tillbaka e det som om fjärilarna på skalet rör sig!! Mkt coolt och passar till våren!


Skalet har som sagt fjärilar på sig, och många olika färger! Tipsar stort! Köpt på Kjell & Company och när ja köpte detta fick man 3 för 149 (köpte bara 2 skal då, och en touchpenna till min IPad) men annars om man Bara vill köpa detta skal kostar de 79kr!

Inuti skalet är det mkt lent, och färgen e svart! Haha aa men detta är ett hårt skal!

Här kmr lite bilder !


Skal 1 av 6 ;)

Detta skalet är som en ram, alltså täcker bara på sidan av Iphonen. Detta täcker ju inte så bra, men det är enormt snyggt när det sitter på. Visst ska man tänka på hur bra det skyddar, och då kan man lägga in mobilen med detta skalet på i en sånhär "strumpa" eller som ett litet "mobilfack" som man har runt halsen! Så dekorativt! Kan visa mitt mobilfack i ett annat inlägg!

Hursomhelst helst så är detta korall rosa, alltså i dem här neon färgerna som är mkt populära nu! Själv tycker jag färgen är sååå snygg! Är köpt i Telia Butik (där man köper mobiler) för ca 159 kr men jag tror att man nog kan hitta såna här skal i andra mobil skal butiker. Och så finns detta på nätet!


Här kommer skalet!


VATTENMELON ❤

Hej hörni! Sitter och äter vattenmelon ;D sååå gott, har alltid tyckt de! Vill verkligen börja känna vårstämningen nu! ❤❤ Så tyckte att detta va perfekt!
Och nu e det helg, lördag idag! Wihooo! Vet inte vad dagens planer blir än, men ska iaf ta fram lite färggladare kläder nu, förbereder för våren! Åhhh e så spänd på att gå runt i färggladare kläder, tänk er, Gult, grönt, rosa... Ja alla märkliga färger!
Längtar Ni till våren? Kommentera! ❤ :D



Jo, detta med att visa alla mina skal igen- fast med en närmre titt, skulle jag gjort förr några dar sen men de gick inte att publicera inlägget! Haha konstigt, men I'm back now! De kmr komma idag!
Puss!


IPhone 5 skal

Hej hej! Tänkte visa mina IPhone (5) skal, eftersom det har varit väldigt förfrågat på bl.a. KIK ❤ ;D :D
Har hittills 6 st, så om ja får fler kmr ja såklart göra en upd!
Kmr nu lägga ut en bild på alla skal, men senare på varje skal för sig självi ett annat inlägg (som kommer direkt efter detta!) och prata mer om de skalen var för sig! Vi hörs! ❤


Hej mitt vinterland igen... ;D

Hej hörni!! Trodde äntligen Att våren skulle komma fram, själv? Haha, äntligen när man drömt om det, börjar det snöa. Och bli kallt igen. Ush vad jobbigt alltså. Vintern har vart Huuur kul som helst- när man oxå fyllt år! ;D men nu längtar man oxå till våren :) Vad tycker ni? Kommentera!! :-)


Nu kör vi "Dagen" ;D
Idag Vaknade jag tidigt- 05.30 :D I vanliga fall vaknar jag verkligen inte sådär tidigt! Haha ;D aa men sen åt jag frukost. Idag var de väldigt kallt, eller hur? ;D annars har de vart de vanliga! Kom hem för ca 2-3 timmar sen och skriver just nu detta inlägg, höhö :-)

Vad har Ni gjort idag?
Puss


Dagen ❤

Hej hej! Idag år det ju måndag, de betyder att helgen e slut! Både tråkigt o roligt ;) hursomhelst har jag idag inte gjort något speciellt, haha ;D Nu e jag hemma, chillar mest! Vet inte vad kvällens planer blir... Har ni nåt bra TV program ni tipsar om som går ikväll? Kommentera! (De går att kommentera igen!)
Puss


REVIEW, HÅRINPACKNING FRÅN BODY SHOP ❤❤❤

Hej hörni!
Nu äntligen kommer review'n på detta underbara hårinpackninget från The Body Shop!

Detta har jag använd 2 gånger, men redan efter första gången insåg jag hur bra det var ❤ Det gör så att håret blir glansigare, det blir mjukare och lenare. Håret känns också friskare! Detta tipsar jag stort, finns på TheBodyShop, och om man vill lägga ut lite mer pengar och dessutom på kvalité på sitt hår, är detta helt underbart! Detta tipsar jag verkligen!
Detta fick jag i present, men jag såg på internet att det kostar runt 50 kr.

Vi hörs senare ❤ Kraam


Ingen nätverk!

Hej!! Har gjort Hårinpackning review, men den vill inte publicera ut de för den har ingen nätverk, fast ja e hemma! Haha skratt gråter nu (finns ens det ordet, skratt gråter? ;D) aja, men måste lägga in en kod till att öpnna nätverket igen (skriver detta på min iPad, review skrev ja på min mobilen) men bara så att ni vet! Den kommer förmodligen komma upp imorgon på morronen!!!

Men ja har gjort den och den finns färdig skriven!! Bara så att ni vet!
Puuuuss


Hann inte :-(

Hej hörni!! XD sa ju att de skulle komma upp en review på hårinpackningem ja har, hann inte igår! Haha även fast ja var hemma så tidigt :D men hursomhelst så kommer det upp idag!!! Haha <3

Just nu e jag hemma, var en tidig dag idag oxå! ;D Gör inte så mkt annat men vi hörs!


Hemma ❤❤❤

Hej! Blev en kort dag idag, hemma nu och chillar!! Vi hörs sen!


Review!

Hej hörni!! Tänkte köra en review på ett Hårinpackning, som kommer komma upp imorgon! Håll ut hörni! :D haha
<3


Hej ❤

Hej bloggen! Skriver detta inlägg med ny mobil, IPhone 5 😋 :) Startade den igår. ;) idag har det inte vart nåt speciellt. Haha! Laddade ner Spotify på mobilen så håller på att lyssna på massa #music ;D
Vi hörs senare, ps. Kan ta bild på mina IPhone 5 skal i nästa inlägg, vi ses!


NU

Är hemma nu, skriver detta inlägg och har mest tråkigt. Haha ;) Som ni nog sett i förra inlägget har jag köpt lite idag. Aa men vi hörs!!! :D


Dagen :D

Hejsan hoppsan hörni!!
Idag har jag handlat sportkläder och en jacka på Stadium :)
Jackan ska jag använda till våren, och sportkläderna är mer exakt: Linne, tights, kofta. Det var som ett set så allt matchar! :D
Har oxå äntligen startat min Iphone 5, skaffade den för 2 veckor sen men har inte hunnit öppnat den! Hahahahaha ;-)

Gör ett inlägg senare ikväll!


BODY SHOP

Tänkte visa alla mina Body Shop grejer för de är väldigt förfrågat på Kik haha :D
Jag har 14 saker därifrån:

-Stor Body Butter Grape Fruit
-Liten body butter Pink Grapefruit
-Liten body butter Beurre Corporel (den röda, fick den i ett set, den luktar jordgubb)
-Hårinpackning RainForest Moisture (fick den i setet)
-Shampoo RainForest Shine (fick med i setet)
-Strawberry Shower Gel (fick med i setet)
- Strawberry Body Polish (fick oxå med)
-Röd skrubb badboll (fick med)
-Rosa skrubb badboll
-en necessär (haha, fick den med)
-Vanilla Bliss Hand Cream
-Body Lotion Japanese Cherry Blossom
- Shower Gel Japanese Cherry Blossom
- Lipgloss Hi Shine Lip treatment Soin Brillantissime (syns bara på sista bilden, för glömde först ta med de på fotona hehe)


De var alla mina Body Shop grejer just nu, hoppas ni fått inspiration och kanske vill köpa nåt av detta ;)
Är det nåt ni vill se närmre på?


Hejdå!


De hände igen :(

Hej! :-) märkte nyss att de Igen inte går att kommentera på bloggen! :-( vi ska kontakta blogg.se igen :-) men vet ni va de kan vara?
Men hoppas igen att statistiken höjts istället för att ni kommenterar eftersom de inte går! :-))) förra gången höjdes statistiken JÄTTE MKT!! Blev super glad ! :-))
Men ni e ändå Bäst <3
Pusssss


Mello

Hej! Såg ni på mello finalen? Hejade på Yohio som då kom 2:a! :-) Men Robin Stjernberg vann! Helt okej låt men hade hoppats på Yohio :-) Men det är ju bara vad jag tycker, vem hejade ni på? :-)
Alla låtar var ju Bra!! Sean Banans var bara fööör rolig! Haha XD


FINAL IMORN :D

Hej hörni! Vet ni va som händer imorn? Jo, mello Final! Ska bli kuuul! Hejar nog på Yohio, ni då?


Inget speciellt :D

Hej! Gör inget speciellt nu, imorn fredag, längtar! :D
Men vi hörs! Detta va inte ett så långt inlägg men ska göra ett senare ikväll ;)


Hembakade, nyttiga och goda "Chocolate Chip Cookies"!!!


Hemgjord hallon glass/sorbé! Tar mindre än 2 min!

RECEPT:
Lägg i grekisk yoghurt och frysta hallon i en bunke. Blanda yougurten och hallonen i 20-25 Sek. Ta sedan en strut och häll i glassen/sorbén! Din hemgjorda glass e färdig på mindre än 2 min!


Nyttigt med grovt bröd


Godmorgon :)

Vaknade för en stund sen ;) har läst lite i min bok (e bara på sidan 17) höhö men aja. Planerna för idag.. Vet inte än. Får helt enkelt återkomma om de!
Men vi hörs!


RSS 2.0