Hej!

Hej!! Har helt totalt glömt bort att berätta om helgen, aja hursomhelst haha så på fredag eftermiddag tittade jag bara på Let's dance, typ inget mer, på lördagen på förmiddagen tog ja de mest lugnt, men sen på eftermiddagen var jag på en fest! De va kul! Och på söndag gjorde jag typ inget haha :) jo juste på söndagen köpte jag maaaassa kläder, kan visa i ett annat inlägg!
Vad har Ni gjort under helgen? Kommentera!

Och ja, idag har ja typ inte gjort nåt haha! Ni då? Kommentera!

Puss!


Tiiipsar

Hej, nu tänkte jag tipsa 5 st olika märken som jag verkligen rekommenderar stooort!


MAKE UP STORE
Make up store är ett märke jag tipsar stooort! De har allt möjligt att välja på! Som tex sminkborstar, ögonskuggor, basprodukter osv. Dock lite dyrt men verkligen värt det! Bra pigment på allt! Jag tipsar inte detta märke bara för att det är så känt oså, det är verkligen bra! Det finns sminkprodukter som inte har något märke alls, men som är hur bra som helst! Så, ja, men Make Up Store tipsar jag verkligen!


CLINIQUE
Clinique är ett superbra sminkmärke! Det är mkt naturligt, vilket jag älskar. Har själv en concealer därifrån som jag använder dagligen. Jag älskar den! Clinique ger jag 10/10 poäng! Haha :D


No 7
Har inte hört talas om No 7 så mkt. Men efter jag skaffade en utav deras ögonskuggor har jag blivit galen i märket! Deras märke är helt fantastiskt! De har bla naturliga färger. Riktigt bra märke!

THE BODY SHOP
The Body Shop får man ju höra ofta, eller hur? Många gillar det märket, jag med! Det är såå bra! Deras bodybutter's återfuktar huden superbra! Jag har andra bodybutter's som oxå e bra, men the body shop slår allt. Tipsar stooort!

Så... Hur många har jag tagit nu? Aha, 4! Ok, nästa är...


.... ISADORA
Vissa tycker att Isadora inte är så bra, men det tycker jag faktiskt inte. Isadora är bra och billigt! Haha, men Isadora har sminkprodukter med superbra pigment! Deras mascaror är hur bra somhelst! Tipsar stoooort, för er som inte vill köpa för dyrt. Det vill inte ens jag ibland! Därför är Isadora såå bra! Och det är verkligen billigt!! Tipsar!




Det var allt! Vi hörs ❤

https://cdn3.cdnme.se/3525272/6-3/pic_519bbbe49606ee12e6adcdfc.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3525272/6-3/pic_519bbbeae087c367e01d1bb1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3525272/6-3/pic_519bbbf2ddf2b32413da823e.jpg" class="image">


Dagens mellanmål!

Hej! Detta inlägget e försenat men hursomhelst tänkte jag berätta vad dagens mellanmål bestod av:
Müsli
Havrekaka
Äppeljuice

Det var ett rätt så nyttigt mellanmål men aja, lite tråkigt kanske, men iaf, vi hörs haha! ❤


May. 20, 2013

Hej! Kom hem för ett tag sen, har ätit en fräsch sallad och GUL vattenmelon! Ja faktiskt, gul!! De e jätte gott och har aldrig vetat eller smakat gula förut! De smakar som vanlig vatten melon, men de ändå e att den e i en annan färg! Har bild på melonen så jag lägger självklart ut bilder!

DAGEN
Idag har jag inte gjort nåt speciellt! En helt vanlig dag helt enkelt! Snart e de sommarlov! Yeyyyy☺ längtar!, ni då?
Och sommaren börjar komma fram, äntligen! Helt amazing! De va 22 grader idag, sååå varmt! Love it!

Puss


Frågestund!

Hej! Först vill jag bara säga att i mitt förra inlägg så skrev jag att jag vakna för några timmar sen, skrev inlägg på morgonen men den gick inte att ladda upp så de e därför de står så haha ❤❤☺☺

Ja, till frågestunden nu!!!!

Blåbär/hallon SVAR: älskar båda men om ja måste välja tar ja hallon haha ;-)

Varför började du med bloggen? Ps älskar dig! SVAR: jag har sett många som har bloggar o fick lite inspiration så då ville jag börja ha en blogg haha! Taaaack, va snäll du är! Kram <3

Rosa/blå SVAR: beror på hur du menar, älskar ljusrosa och mörk blå, så båda! Men om jag som sagt måste välja blir de rosa :)

Lyckotal? SVAR: 8 :)

Favorit dag? SVAR: Löööördag <3 :D

Varför heter din blogg just AStarBeauty? SVAR: älskar bokstaven A, och star och beauty! Tänkte på stars (kändisar, man kan oxå säga celebritys) och beauty e ju för skönhet, har ju massa tips om skönhet i denna blogg! Så ja, därför fick min blogg heter AStarBeauty!

Vad heter du på Kik? SVAR: ger tyvärr inte ut sån info :(

Har du några husdjur? SVAR: älskar djur o e verkligen en djurvän, men nej har faktiskt inga husdjur ;)

Varför har du inte YT kanal? SVAR: satsar på bloggen istället, vill att den ska bli så stor som möjligt! ;)


Hur länge har du haft bloggen? SVAR: startade den i maj förra året, så ungefär 1 års sen!!! Wieeee! Ska fira! Haha ;)

Har du haft nån annan blogg innan denna? SVAR: nej ;) satsar verkligen på denna blogg! <3

Kan du ha en giveaway? SVAR:vet inte, kanske ;)

Skulle du kunna ha en this or that? SVAR: självklart! De var längesen ja gjorde de!! Kommentera massa (ett ex. Hästar/katter) så blir de en this or that!!!
:)

Lyssnar du på hip hop?( själv gör jag inte det) SVAR: ok! Nja sådär, kanske nån gång ;)

Gillar du neon färger? SVAR: jaa, de e huuur coola som helst!

Gillar du tennis? SVAR: jaa! De e jätte kul!

Vad ska man tänka på när man har en blogg? SVAR: Bra fråga! Jo, att upd ofta, inte bara skriva samma saker hela tiden, variera så att de blir kul att läsa, ha tävlingar, svara på kommentarer, och ja, helt enkelt vara aktiv dagligen (om man kan) :)


Älskar dig!!!!!! Är ditt största fan!! Min fråga är, har du mkt smink från make up store?? SVAR: taaaack! Va sött! Nja, sådär, några saker, kan visa i ett inlägg! Sj? :)



De va alla frågorna, de blev super många!! Bra gjort hörni! Puss!




Danmark vann

Hej! Vaknade för några timmar sen! Såg ni ESC igår? Jag gjorde de, Danmark vann som jag faktiskt trodde! Låten var väl helt okej helt enkelt! Va tyckte ni? Kommentera!

Ps, har fått frågor på Kik och bloggen, tänkte ha en frågestund idag! Kul va? Haha vi hörs ☺☺


ESC ❤

Hej! Idag är det ju Eurovision Song Contest! Ska ni titta? Jag ska iaf! Vet inte riktigt vem jag hejar på. Sverige var väl ok, men det finns bättre tycker jag faktiskt! Haha, men tror Danmark vinner! Vem hejar ni på? Och vem tror ni vinner? Kommentera!


Sport lunch ☺

Dagens lördagsgodis blir en Sport Lunch! Gott! Det är som kexchoklad kan man säga!


Skal 6 av 6! ☺

Äntligen gör jag nu skal 6 av 6! Till er som inte har en aning om vad jag pratar om, så är detta mitt sjätte iPhone skal som jag tänkte visa! Om ni vill se de andra skalen jag bloggar om, kan ni titta längre bak!



Hursomhelst, detta skalet fick jag i present av min kompis, ett kassett gummi skal i färgen rosa! Mycket fint o mycket bra! Täcker dessutom bra!
Finns att köpa på Teknikmagasinet för 79 kr eller 89 kr tror jag!


Det var mitt sista skal, av alla min 6 skal!

Vi hörs!


Bodybutter's ❤

Här e alla mina bodybutter's! ❤


Tipsar ☺


Frågorna

Nu ska jag ta och svara på frågorna jag fick igår!

Häst/ katt SVAR: Häst
godis/glass SVAR: Glass
popcorn/chips SVAR: Båda ☺
favvo bok? SVAR: Har många favoriter, men bland annat Hungerspelen (Hunger Games) böckerna
Favvo kändisar ? SVAR: Miley Cyrus ☺☺😚
När kommer nästa frågestund? SVAR: Om du menar nästa stooora frågestund, så kommer den när ni bombat med kommenterarer! Så kommentera massa! ❤
Har du en iPhone isådall vilken
Har du en iPhone 3, 4, 4s eller 5??? SVAR: jag har en IPhone 5 ;-)


De var allt, vi hörs!


Dagen idag, One Direction

Hej hej allihopa!! Vaknade med ett underbart väder, så härligt! Idag DKA jag nog vara ute i solen! Inget speciellt annars. :-)

Jo förresten, i onsdags (8/5) var jag på Friends Arena och såg det kända pojkbandet One Direction. Hade toppen platser och konserten var helt amazing! Var ni på konserten? Om ni var, vad tyckte ni om den? Kommentera!
Puss


Mkt kommentarer! :-))

Hej hörni!!! Gick in på bloggen alldeles nyss o det kryllade av kommentarer! Ni e helt fantastiska! Amazing! Fick lite frågor som jag tänkte svara på i nästa inlägg, på eftermiddagen kanske! Men vi hörs!


Får mig på bättre humör ❤

Hej igen! De har redan kommit Massa sms på Kik till mig från er fans❤❤❤ Ni stöttar mig o det är jätte snällt!!! Detta får mig verkligen på bättre humör!! Älskar er!!

Har haft "Niederegger" i köksskåpet nån vecka nu, fick den i present! Tog fram den nu och smakade nyss en! Jätte goda var dem!!!
Puss❤


Hej ❤

Hej hörni. ❤ Är inte på det bästa humöret just Nu! Vet inte om jag vill nämna det i bloggen....
Dagen har vart helt ok. Inget sådär speciellt. Helgen blir nog inte heller speciell, dels pga av det där. :-(
Men vi hörs! ❤


ᎠAᏀEN ☺

Idag har jag verkligen inte gjort nåt speciellt! En helt vanlig dag helt enkelt! Kom hem för några timmar sen :-) har tittat på "Halv åtta hos mig", roligt program faktiskt! Riktigt trevligt!! Och nu tittar jag på "Let's Dance"! Visste ni att det går idag istället? Iaf denna vecka, vet inte varför men de går iaf nu! Vem hejar ni på? Jag själv vet inte riktigt, Oscar är ju bra! Vad tycker ni? Kommentera!

Hur har eran dag varit? Kommentera de oxå!


Gott! ❤

Chokladpudding, en god cupcake och lakrits tuggummi va mina godsaker idag! Känner att jag ätit mycket sötsaker denna vecka.. Haha ;-)


DAGEN ☺

Idag jag först o främst vart ute, de va ju såå härligt o soligt! Dock lite blåsigt ibland men annars helt underbart! Har tagit fram solglasögonen nu och känner att våren har kommit.. Äntligen! Och om bara en månad är det sommar!! Lääängtar!!
Efter en stund kände jag för att springa, så sprang lite mer än 2 km ;) känslan i början när man ska springa är ju inte så rolig, men efter känns det hur bra som helst!
När jag kom hem har jag ätit, efterrätt oxå som ni nog ser här under, och bara tagit det lugnt! ❤ Varit en rolig dag med mycket på samma gång!

Vad har ni gjort idag? Kommentera!

Ps.: cupcake'en på bilden är från typ 3 veckor sen! ❤☺☺


Dagens efterrätt!

Hej! De e inte alltid jag äter efterrätt, de vill Säga, iaf inte på vardagar! Men idag fick jag med mig hem vispgrädde! Och då blev de en efterrätt såklart! Banan och vispgrädde :) lite onyttigt med grädden till men ibland får man gotta till de ;-)
Ska/har ni ätit nån efterrätt idag? Kommentera! ☺❤


Chokladdoppade bananer ❤☺

Hej! Skönt med helg nu! Därför har jag haft lite tid att göra chokladdoppade bananer! Tycker de är ett sätt att starta helgen på! Hur har Ni startat eran helg på? Kommentera!

Idag ska jag nog mest ta det lugnt. Väldigt fint väder idag så får se vad jag gör! Kommer upd ikväll!

Skal 6av 6 gick inte att ladda upp! Ska försöka igen idag, så att ni vet! Ja har inte glömt bort det så de e ingen fara!


Men vi hörs!


RSS 2.0