KLARBLÅ SMINKNING, FÅ DEN PERFEKTA LOOKEN //Stasse

Allt ni behöver är:

Steg 1:
Ta ögonskuggaborsten (den har två sidor, ena är en som man applicerar som eyeliner, men istället för eyeliner tar man bara en vanlig ögonskugga och använder den som en eyeliner på bl.a. Ögon locket. Andra sidan är en blending borste (man sotar ut färger) okej, ta borsten (sidan som har två sidor och ta den den översta sidan som syns på bilden (den som man applicerar eyeliner på) ta färgen klarblå som du ser på den LILLA palletten och bara applicera på ögon locket som om det vore en eyliner. Du kan göra dra ut linjen som att det blir som kattögon (om du vill, jag gjorde det)

Steg 2:
Sedan tar man en ljusare blå, den som du ser på den stora palletten, den längst upp åt höger! Använd det på ögon locket och sota ut det med andra sidan av borsten.

Steg 3:
Vid vatten linjen (under på ögat) tar du färgen på den stora palletten, den som är åt vänster till den andra färgen vi nyss prata om. Den här färgen är något mörkare och den applicerar du på vatten linjen (under ögat)

Steg 4:
Nu kan du göra den eyeliner linje ännu färggladare, ta Samma färg som du hade innan där och sätt på ännu mer så att linjen syns mer!

Steg 5:
Ta en ögonfransböjare (om du har) och sendan din bästa mascara du har! Jag själv tog min: ISADORA BUILD-UP MASCARA EXTRA VOLUME 100% WATERPROOF.
den är super!


NU är du färdig!
Denna look är mkt simpel och perfekt för just dig. Självklart behöver du inte använda dessa färger och du kan ta ännu starkare blåa färger, elr mildare!

Tack för mig, vi ses väl ikväll? #Tidsinställajaow

Trackback
RSS 2.0